Házirend

Kérem foglalás előtt olvassa el figyelmesen házirendünket:

Üvegműves vendégházak, "Teteje"vendégház, Mámor Apartman

Kedves Vendégeink

Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, maradéktalanul forduljanak a házigazdához .A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének,tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat.

A foglaláshoz 50% foglaló szükséges. A teljes összeg és az Idegenforgalmi adó (IFA) megérkezéskor fizetendő.

A foglalás csak a foglaló megérkezése után válik érvényessé. Amennyiben a foglaló 2  napon belül nem érkezik meg, a foglalás érvényét veszti.

Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

A szállás lemondása :

Érkezés előtt 30 nappal és azon túl az egész
befizetett foglalót az Üvegműves vendégház a postai feladás illetve az átutalás költségeinek levonásával a vendég részére visszafizeti.
30- 14 nappal az érkezés előtt a foglaló 50%-át az Üvegműves vendégház a postai feladás illetve az átutalás költségeinek levonásával a vendég részére visszafizeti.

- 14 napon belüli lemondáskor a befizetett foglaló teljes összege az Üvegműves vendégháznál marad.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

Mivel a vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 (max. 21.00) óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 09.30 óráig kell elhagyni a házat.

Az udvar és az épület zárása:

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni, illetve az ablakokat bezárni. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak.

Dohányzás:

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás ( terasz, szalonnasütő). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

Takarítás:

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a ház mellett található nagy szemeteskukába, amelyet a vendégház dolgozói figyelnek, és szükség esetén elvisznek! A PET palackokat , illetve alumínium flakonokat , papírhulladékot szelektíven gyűjtjük ,ezért kérjük az udvaron elhelyezett szelektív hulladékgyűjtőbe helyezni.

Étkezés:

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik . A vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre villanyrezsó áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, illetve az étkezőrészen tegyék.

Tűzrakás-bográcsozás:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Egyéb:

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, rendkívül hangosan zenélni vagy zenét hallgatni.

A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. A nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

Tv, Wifi:

A házakban a Digi szolgáltató által elért csatornák foghatók , kérem ne programozza át a készüléket, a távirányítót hagyja távozáskor az asztalon.

Wifi jelszó a leírásban.

Köszönjük szépen , hogy minket választottak. Kellemes pihenést és jó szórakozást !!!

Hugliné Mezei Tünde és Hugli József

tel:+36304129022

hujoco1@gmail.com


© 2022 

Üvegműves vendégházak Bükkszentkereszt. Zrínyi Miklós utca 47 Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!